Soldarini Norge AS
0,00
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00

Frakt

Fraktmåter og pris

Vi sender varene med posten og fast fraktpris er kr. 99,-. Prisen på din ordre ser du i kassen før du betaler.
 
Normalt har du varene på postkontoret 1-5 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes på sms eller epost. 

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer.
 
Vi sender til Norge og Svalbard. Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som er kr 198,- . Har du spørsmål om sending utenom Norge ta kontakt med oss.

 
Pakkesporing

Når varene er klar for sending fra oss, sender vi en leveringsbekreftelse med sporingsnummer til e-post adressen du har oppgitt. Leveringsbekreftelsen sendes enkelte ganger før bestillingen blir sendt, derfor kan det ta noen timer før pakken kan spores. Sendingen kan spores på min side eller på www.posten.no
 
Ved mangler, skade eller feil levering ta kontakt med oss så raskt som mulig. Helst innen 5 virkedager så retter vi opp i feilen så fort som mulig.
 

 Redusert frakt

I enkelte tilfeller kan små bestillinger med lav vekt og lite volum bli sendt som brev og få redusert fraktpris. Vi sender da en ny ordrebekreftelse med redusert fraktpris. Du vil kun bli belastet for beløpet som oppgis på oppdatert ordre.

Trykk ENTER for å søke