Soldarini Norge AS
0,00
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00

Om oss

Eikre-fly AS ble startet i 2002 av Erik Eikre og har levert fluefiskeprodukter til norske fluefiskere siden da. Vi startet med materiell til fluebindig fra TSjekkia og har siden utvidet sortimentet til å omfatte det meste en fluefisker trenger. I 2010 kom vi også med egenutviklede stenger, sneller, snører og fortommer, samt en del andre småprodukter. Vi har også utvidet sortimentet med materiell fra flere land og har alltid lagt vår innsats i å ha best mulig utstyr til best mulig pris.

Eikre-fly AS har et stort team som er involvert i utvikling og testing av produkter. Dette teamet består av fluefiskere med ulik bakgrunn, erfaring og nivå. Dette for å kunne levere best mulig tilpasset utstyr til alt fra nybegynnere og til øverste konkurransenivå.

Grunnlegger Erik Eikre er oppvokst i Hemsedal og har hatt fluefiske mer som livsstil enn hobby siden 1989. Kanskje ikke så rart med de mulighetene som elva Hemsila har å by på. Erik har stor interesse for de fleste typer fluefiske og har også blitt bitt av konkurransebasillen. Men han vil for alltid påstå at ingenting slår en sen kveld med stille vær, dyr som lager lyder i skogen og fisk som vaker i kveldsskodda! Et «klunk» fra en storfisk og medaljer er like uviktig som antall nåler på nærmeste grantre.

Hans første konkurranse var på Smøla 1993 hvor han etter utsagn vant på ren og skjær flaks. Etter det har det gått slag i slag. Fra 1995 til 2016 har han vært en del av det norske VM-laget i fluefiske (deltok for 19. gang i 2015) og dette har bidratt til et stort kontaktnett internasjonalt, noe som igjen har gitt seg utslag i import av bindematerialer og fluefiskeutstyr gjennom Eikre-fly AS. Erik har vunnet Norges-Cup sammenlagt 5 ganger, NM individuelt 2 ganger (regjerende norgesmester), 9 ganger med lag (22 NM-medaljer) og et utall nasjonale konkurranser.

Så grunnlaget for kunnskap om gode produkter til fluefisket er så absolutt på plass når Erik og teamet slår seg sammen. Og ikke ett eneste produkt i vårt sortiment selges uten at det er testet på fisk som havner i håven. Eikre-fly er derfor sikre på at vi leverer produkter fluefiskeren kan stole på.

 

Trykk ENTER for å søke